Stel je voor dat je lekker gaat zitten met je benen omhoog.


Wij begrijpen dat dierbare herinneringen ontstaan op de meubels waarop je zit. Het zijn de meubels waar je etentjes op plaatsvinden en waaraan je toekomstplannen maakt met je kinderen. Het is ons doel om te helpen eem prachtige en comfortabele woonruimte te creëeren om deze herrineringen in te laten ontstaan.

Ontdek Alle Stoelen

Harmoniseer or accentueer je inrichting


We willen graag dat je echt een stukje van jezelf krijgt. Onze meubels kunnen worden afgestemd op jouw voorkeuren en smaak. Misschien houd je van de levendigheid en warmte van aardse kleuren, het zonlicht van de zomermaanden of juist de stille neutraliteit van beige of grijs. Wat je voorkeuren ook zijn, wij kunnen altijd helpen met het kiezen van de juiste stof of leren bekleding voor de sfeer die jij graag wilt oproepen.

Laat je inspireren

Wanneer je droomt van de ideale fauteuil.

Vind een product dat past bij jouw stijl en persoonlijkheid. 

Bekijk alle fauteuils

Eindeloze mogelijkheden voor het creëren van jouw droomhuis


De ontwerpen van KEBE zijn het trotse resultaat van enkele van 's werelds meest getalenteerde meubelontwerpers waarmee wijn samenwerken. Wij laten ons bovenal inspireren door Scandinavische stijlen, hoewel we er ook van houden om deze eenvoud op een innovatieve manier te combineren met moderne trends. Met oog voor esthetiek en aandacht voor kwaliteit maken we meubels die getuige zullen zijn van vele geluksmomenten.

Lucca Modulair Banksysteem

De perfecte loungeruimte voor jou en je naasten


Onze bankencollectie is vervaardigd uit een stevig hardhouten frame en speciaal gestoffeerde kussens. Wij streven ernaar om banken te maken die prachtig en functioneel zijn en de perfecte ontspanningsruimte vormen voor jou en je naasten.

Ontdek alle banken

How we help you unlock your dreams

Modern Lifestyle

KEBE Modern Lifestyle-fauteuils worden gemaakt volgens de echte Scandinavische traditie, die functionaliteit en stijl verenigt. We zijn ons ervan bewust dat we meubels maken voor jouw huis. Daarom besteden we er dezelfde zorg aan als we zouden doen voor ons eigen onderkomen.

Dynamic Lifestyle

Onze Dynamic Lifestyle-collectie is een innovatieve benadering van comfort. Deze fauteuilcollectie beschikt over een gepatenteerd systeem met een uniek glijpad. Wanneer je gaat zitten krijg je het natuurlijke gevoel dat je in de stoel wegzinkt, die met je rug mee kantelt. 

Rond de eettafel


Gelach en rinkelende glazen. Verpakt in comfortabele vormen en stoffen. Dinerkaarsen en prachtige stoelen. Jouw lifestyle verdient prachtig meubilair in elk vertrek.

Onze eetstoelencollectie varieert van retro tot uiterst minimalistische Scandinavische ontwerpen, met zachte, ronde vormen die zijn ontleend aan de natuur. 

Ontdek alle eetstoelen

De kers op de taart van je inrichting


Onze elegante loungestoelen, geïnspireerd door organische vormen, kunnen jouw persoonlijke stijl benadrukken in een eigen taal of een bestaande inrichting karakter geven door in het oog te springen. Hoe dan ook zal het de perfecte plek zijn om tot rust te komen en lekker met de voeten omhoog te gaan zitten.

Ontdek Alle Loungestoelen

Voor iedere kamer van het huis


Wij ontwerpen unieke stoelen en banken met een slanke en esthetische elegantie zodat jouw persoonlijke stijl in elk vertrek van de woning tot uiting komt. We willen jou het beste geven van onze 40 jaar vakmanschap.

KEBE is ontstaan in Denemarken. Onze liefde voor de natuur en een natuurlijke gang van zaken inspireert ons zowel qua design als milieubewustzijn.  Wij hebben een bedrijfsbreed duurzaamheidsbeleid en gebruiken hernieuwbare materialen in onze producten.

Lees ons Groene Beleid

 

Wanneer je de perfecte loungeplek nodig hebt

Wanneer je de perfecte loungeplek nodig hebt

Ontdek Alle Stoelen

Prachtig uiterlijk ontmoet functioneel ontwerp

Link Draaifauteuil

De organische vormen van onze elegante loungestoelen kunnen een bestaande inrichting karakter geven door in het oog te springen. De ronde vormen maken de Link uitnodigend om in te gaan zitten. Met de roterende basis kun je al zittend in iedere gewenste richting draaien. Dit komt overal van pas waar extra flexibileit vereist is evenals comfort.

Ergo Lage Stoel

De Ergo Lage Stoel is een zeer handige middelgrote stoel die de ruimte niet domineert. Dankzij de stabiele roterende basis kun je zittend in alle richtingen draaien. De vormgeving is onvervalst Scandinavisch en zeer uitnodigend door het design en de hoeveelheid opvulling.   

De beslissing. De deurbel. Het uitpakken van je droom.

keyboard_arrow_up