Lifestyle Furniture sinds 1978

Over Ons

Wie zijn wij?


Wij zijn een team van professionals, ontwerpers en vaklieden, gefocust op het produceren van hoogwaardige meubelen, waarbij de klant centraal staat.  Onze innovatieve benadering van productiemethoden, bewezen vakmanschap en creatieve nieuwsgierigheid zijn de drijvende krachten achter het succes van het bedrijf. Het is onze missie om bij te blijven bij de huidige trends terwijl de Scandinavische kwaliteit van onze producten gewaarborgd blijft.

 

Onze ontwerpers 


Nørgaard Design is een van de ontwerpstudio's waar wij mee samenwerken. Deze heeft zijn wortels in de traditie van Scandinavisch design, dat draait om de balans tussen esthetiek en functionaliteit. Door deze waarden te combineren, ontwerpen Anders en zijn team meubels die eenvoudig kunnen worden ingepast in verschillende levensstijlen en gebruikssituaties zonder af te doen aan de uiting van details en functionaliteit van het product.

Onze dynamisch schuim-technologie


Het geheim van KEBE unieke comfort is het dynamische schuim, dat een uiterst duurzaam materiaal is dat wordt gebruikt in al onze producten. Ons dynamische schuim bevat zeer kleine luchtzakjes als kleine bubbels binnen een dichte structuur, wat zorgt voor precies de juiste stevigheid.

Daarom blijft het meubel langdurig comfortabel, van de eeste dag tot vele jaren daarna. Onze expertise op het gebied van premium stoffering garandeert dat je een eersteklas product in huis haalt.

 

 

Een lange historie van vakmanschap


Onze geschiedenis gaat ver terug en creatief vakmanschap is altijd ons speerpunt geweest. Al begin '20e eeuw waren wij toonaangevende specialisten in veringen voor gestoffeerd meubilair en matrassen.

Onze huidige naam is ontstaan in de jaren '70 en sindsdien zijn we gespecialiseerd in onze toonaangevende producten, namelijk eenvoudig, modern, gestoffeerd meubilair. Vandaag de dag beheren wij zelf het complete ontwikkelings- en producteproces in onze fabriek in Polen, waar een compleet team van zeer gespecialiseerde productontwikkelaars nauw samenerkt met internationale ontwerpers.

Lees meer

 

Sinds wij onze eerste stoel produceerden in 1978 zijn we hard blijven werken op zoek naar nieuwe manieren om betere producten te maken die langer meegaan.

keyboard_arrow_up