Beeld je een nieuw interieur in

Eetstoelen

Dineren met prachtige vormen en stoffen


KEBE-eetstoelen hebben de ideale contouren en goed doordachte vormen en zorgen ervoor dat je niet snel van tafel gaat. Deze stoelen faciliteren een goede maaltijd en een mooi gesprek. Elke stoel heeft een uniek ontwerp en optimaal comfort zodat je optimaal geniet van de maaltijd met je naasten.

Onze eetstoelencollectie varieert van retro tot uiterst minimalistische Scandinavische ontwerpen, met zachte, ronde vormen die zijn ontleend aan de natuur. Je vindt gegarandeerd een stoel die bij jouw smaak past en niet misstaat in jouw keuken of eetkamer.

Ontdek alle eetstoelen

Voor gelach en rinkelende glazen


De eetstoelen uit onze collectie zijn geheel uniek als het op comfort en ontwerp aankomt.  Ons dynamische schuim maakt het verschil. Dit materiaal is de reden dat onze stoelen hun vorm en flexibiliteit jarenlang behouden.

Hetzelfde geldt voor het brede scala aan beschikbare kleuren: Het zijn stoelen voor ieder soort huis, of je nu houdt van neutrale tinten of een kleurrijk interieur. Wol, leder, hersteld katoen en duurzaam polyester – een en al smaak en vreugde! 

Wanneer je droomt van elegantie in de eetkamer

Jouw levensstijl verdient prachtig meubilair voor het dagelijkse ontbijt en zondagse dinner party's. Onze dinercollectie ademt verstilde Scandinavische elegantie om al je eetervaringen naar een hoger plan te tillen.

Ontdek alle eetstoelen

Een perfect opgestelde eettafel. Een heerlijke maaltijd. Een vloeiend gesprek. Verpakt in comfortabele vormen en stoffen. Gemoedsrust door onze 10 jaar garantie op de stoffering, de vering en het binnenframe.

keyboard_arrow_up