Duurzame meubels

KEBE is zich ter dege bewust van haar verantwoordelijkheid om het milieu te beschermen. Onze complete productie is gericht op het reduceren van negatieve gevolgen voor het milieu.

Alle in onze producten gebruikte materialen zijn hernieuwbaar

Alle restmaterialen zoals afgeschoren schuim en leerknipsels worden doorverkocht aan andere bedrijven, gerecycled en hergebruikt

De materialen voor het vervaardigen van het schuim in onze producten hebben een lage koolstofvoetafdruk, wat betekent dat er minder energie wordt gebruikt voor de productie van het schuim

Onze ontwerpen zijn handgemaakt en hebben een zeer lange levenscyclus

De expertise van ons personeel zorgt voor afvalreductie en dus minder milieu-impact

Onze meubels zijn duurzaam en van hoge kwaliteit

Goed voor de wereld. Goed voor jou.

Ons ontwerp zorgt voor duurzaamheid en resulteert in meubilair dat de tand des tijds doorstaat. Wanneer je aan het milieu denkt, is het belangrijk om de volledige levenscyclus van producten in beschouwing te nemen.

Veel meubels die in deze tijd gemaakt worden, hebben niet de standaard van weleer en gaan niet erg lang mee. Onze producten zijn daarentegen handgemaakt en hebben een zeer lange levensduur.

Veel van onze werknemers werken al tientallen jaren voor het bedrijf en hun expertise en kwaliteitscontrole zorgen voor minder afval en dus minder schade voor het milieu.

 

 

Wanneer je droomt van groen meubilair

De in onze producten gebruikte materialen zijn hernieuwbaar. Al deze materialen worden gerecycled en hergebruikt. Een andere manier waarop wij bijdragen aan een groener milieu is door de lange levensduur van onze producten.

Ontdek Alle Stoelen

Iedere kleine beslissing brengt een verandering teweeg. Voor ons en voor jou. Van nieuw gerecyclede materialen tot sterkere en schonere stoffen.

keyboard_arrow_up