Vind je ideale sfeer voor jouw interieur

Chaise longues

De sfeer van luxe ontspanning


Er is iets enorm verleidelijks en individueels aan het hebben van een chaise longue in de woonkamer. Bovenal is het een aantrekkelijk en handig meubel. Stel je onze Cosmo-chaise longue eens voor in jouw huis.

Over de jaren is de chaise longue een symbool van luxe geworden, vooral vanwege de benodigde ruimte, eerder dan om de prijs. Dit stijlvolle meubel beslaat de ruimte van een bank maar heeft de eenpersoonsprivacy van een armstoel. Een chaise longue ademt ontspanning en laat je denken aan knuffelen met je huisdier of een lekker middagdutje.

Ontdek onze chaise longues

Altijd uitnodigend


Onze chaise longues hebben dankzij een vloeiend en functioneel gasdruksysteem een afstelbare rughoek, zodat je altijd de ideale positie vindt om een boek te lezen of een slaapje te doen.

Een van de grote voordelen van een KEBE chaise longue is de duurzaamheid: handgemaakte, langdurige kwaliteit die je jarenlang vergezelt bij herinneringen, met een garantie van 10 jaar op de stoffering, de vering en het binnenframe.

Wij maken meubels om een leven lang mee te gaan. Dankzij het dynamische schuim, dat bestendige maar toch zachte stoffering mogelijk maakt, zijn onze chaise longues op ieder moment erg uitnodigend.

 

 

Wanneer je droomt van de ideale chaise longue

De KEBE chaise longue is modern en bestendig; perfect om een hoek op te vullen met meer persoonlijkheid dan in geval van een accentuerende stoel.

Ontdek alle chaise longues

Zacht aaiende vingertoppen. Autumn khaki zacht leer.  

Of warm zandvelours. 

keyboard_arrow_up