Natuurlijke schoonheid


Leer wordt door velen geliefd vanwege de flexibiliteit en duurzaamheid ervan.

Volnerf leer heeft twee afgewerkte producttypes: aniline en semi-aniline. Aniline leer is de meest gewenste afwerking bij de productie van leer. Semi-aniline heeft een dunne beschermende laag die het beschermt tegen vlekken en slijtage.

 

Meer leren

 


Onze leertypes

 

 Club Royal 

Semi-aniline Club Royal is een aniline geverfd leer met een dunne afwerking om de kleur te beschermen. Het leer is glad en kan "ademen" en vocht opnemen. Als volnerf leer heeft het een natuurlijk oppervlak. Zacht en comfortabel semi-aniline leer met een semi-matte uitstraling en soepele touch.

Type: semi-aniline
Dikte: 1,6 mm-1,8 mm
Lichtechtheid: 5

Alle kleuren

Meer informatie

 

 Balder

Semi-aniline Balder is een licht gecorrigeerd semi-aniline leer met een zachte touch. De huid is bedrukt met een rustieke structuur die het karakter van het leer accentueert.


Type: semi-aniline
Dikte: 1,3 mm-1,5 mm
Lichtechtheid: 4-5

Alle kleuren

Meer informatie

 

 

 Reno

Reno is leer gemaakt van exotische huiden, chroom-gelooid, licht gelooid met plantaardige ingrediënten, vervolgens in een vat geverfd en gepolijst. Het specifieke effect wordt bereikt door het leer af te werken met paraffine, olie en aniline.

Dikte: 1,2 - 1,4 mm
Lichtechtheid: 3

Alle kleuren

Meer leren

 Soft

Soft leer is een gecorrigeerde nerf waarbij de meeste littekens en markeringen van het oppervlak zijn verwijderd. Het leer is gemakkelijk te onderhouden dankzij een beschermende afwerkingslaag en is bijzonder geschikt voor gezinnen met kinderen.

Thickness: 0,9 – 1,1 mm
Light fastness: 4

Alle kleuren

Meer informatie

 

 


Leer is een natuurlijk materiaal en kan daarom enkele onvolkomenheden hebben in de vorm van insectenbeten, geboortevlekken of lichte streepjes - dit zijn juist de kenmerken die elke huid uniek maken. Met regelmatig gebruik kunnen ook rimpels ontstaan, wat normaal is en als onderdeel van de charme wordt beschouwd die echt leer kenmerkt


 Delicaat en teder


Reno  is het soort leer dat dierbare momenten met u vastlegt en behoudt. Het subtiele en delicate oppervlak weerspiegelt het verstrijken van de tijd, wat resulteert in een unieke rustieke esthetiek die echt uniek is.

Deze gevoeligheid is te danken aan de open structuur, waardoor mogelijke veranderingen in zowel kleur als textuur tijdens het productie- of gebruik proces kunnen optreden.
Als gevolg hiervan kunnen variaties in kleur en nerf worden verwacht en geaccepteerd voor dit type leer.

Invloeden zoals stoten, krassen, horzelbeten en nerven zullen tot op zekere hoogte zichtbaar zijn en bijdragen aan het onderscheidende karakter van het leer.

Onderhoud: De eindgebruiker kan het leer afborstelen met een droge doek. Het leer mag in geen geval met zeep of andere reinigingsmiddelen worden behandeld. Het gebruik van onderhoudsproducten is op eigen risico.

 

 

keyboard_arrow_up