Vind je ideale sfeer voor jouw interieur

Modern Lifestyle Fauteuils

Ontworpen voor het moderne leven

Onze Modern Lifestyle fauteuils zijn gemaakt voor dagelijks gebruik en daarom zijn slijtagevastheid en comfort essentiële factoren tijdens het ontwerp en de productie. Wij verenigen comfort, bestendigheid en stijl met ons speciale dynamische schuim en de nieuwste productiemethoden. Ons dynamische schuim speelt een sleutelrol in het comfortgehalte van onze artikelen. 

Ontdek Modern Lifestyle

Gevormd voor comfort

Meubels zijn een natuurlijk onderdeel van de manier waarop we vandaag de dag leven, omgeven door prachtige dingen. We willen natuurlijk graag dat deze pracht lang meegaat en comfortabel blijft.  Alle producten van KEBE worden uitvoerig getest voordat ze op de markt komen en zijn daardoor van consistente kwaliteit, met een lange levensduur.

Bekijk alle fauteuils

 

Gemaakt voor het leven

Bij ons staat jouw comfort centraal in een schitterend ontwerp dat een leven lang mee dient te gaan. Onze designers en stoffeerders zijn trots op hun vakmanschap en hun creativiteit komt tot uiting in de collecties die meerdere keren per jaar verschijnen. Wij durven te spelen met klassieke en hedendaagse stijlen en deze zelfs op innovatieve manieren te mengen.

Ontdek Modern Lifestyle

Een prachtig uiterlijk en functioneel design

Ergo-fauteuil

KEBE Modern Lifestyle-fauteuils worden gemaakt volgens de echte Scandinavische traditie, die functionaliteit en stijl verenigt. We zijn ons ervan bewust dat we meubels maken voor jouw huis. Daarom besteden we er dezelfde zorg aan als we zouden doen voor ons eigen onderkomen.

Fox-fauteuil

De Fox fauteuil is de perfecte stoel om in stijl uit te rusten in het comfort van je eigen huis. Ontworpen door Jacob Würtzen, heeft de Fox een draaibare zitting en is volledig aanpasbaar met uw keuze aan kleuren en stoffen. Het draait en kantelt door een terugduwende beweging voor de meest comfortabele ondersteuningspositie voor uw rug. 

Wanneer je droomt van de ideale fauteuil.

Welke KEBE-fauteuil je aandacht ook trekt, ze bieden allemaal evenveel comfort. Ons dynamische schuim geeft onze stoelen de ideale combinatie van zachtheid en stevigheid voor optimaal comfort.

Bekijk alle fauteuils

Sinds wij onze eerste stoel produceerden in 1978 zijn we hard blijven werken op zoek naar nieuwe manieren om betere producten te maken die langer meegaan.

keyboard_arrow_up