Beeld je een nieuw interieur in

Alle Stoelen

De stoelenwereld van Kebe


Bij Kebe vind je altijd een product dat past bij jouw unieke stijl en persoonlijkheid. Bezig met het herinrichten van je woonkamer? Wij hebben een geweldige collectie elegante fauteuils en comfortabele loungestoelen. Als je op zoek bent naar een accent voor je eettafel, kunnen wij je helpen met onze stijlvolle eetstoelencollectie.

Wat je voorkeuren ook zijn, wij kunnen altijd helpen met het kiezen van de juiste stof of leren bekleding voor de sfeer die jij graag wilt oproepen. Er is een ruime keuze in stoffen en kleuren, allemaal afkomstig van de beste Europese leveranciers. Weet je niet zeker wat het beste past bij jouw interieur en ben je op zoek naar inspiratie?

Laat je inspireren

 

De Scandinavische traditie van schoonheid en functionaliteit


Kebe -fauteuils worden gemaakt volgens de echte Scandinavische traditie, die functionaliteit en stijl verenigt. Wij werken volgens een hoge kwaliteitsstandaard en ontwerpen onze meubels met het oog op schoonheid. Ons dynamische schuim geeft onze stoelen de ideale combinatie van zachtheid en stevigheid voor optimaal comfort. Alle Kebe-fauteuils kunnen op allerlei manieren aan persoonlijke voorkeuren worden aangepast met verschillende bases, stoffen en kleuren.

Ontdek de fauteuils

Zo helpen we jouw dromen te verwezenlijken

Kebe modern lifestyle

Kebe Modern Lifestyle-fauteuils worden gemaakt volgens de echte Scandinavische traditie, die functionaliteit en stijl verenigt. We zijn ons ervan bewust dat we meubels maken voor jouw huis. Daarom besteden we er dezelfde zorg aan als we zouden doen voor ons eigen onderkomen.

Kebe dynamic lifestyle

Onze Dynamic Lifestyle-collectie is een innovatieve benadering van comfort. Deze fauteuilcollectie beschikt over een gepatenteerd systeem met een uniek glijpad. Wanneer je gaat zitten krijg je het natuurlijke gevoel dat je in de stoel wegzinkt, die met je rug mee kantelt.

Wanneer je droomt over de perfecte fauteuil.

Onze collectie fauteuils is vrij uitgebreid, zodat je een fauteuil kunt vinden die perfect bij je past. Sommige mensen geven de voorkeur aan een bredere stoel. Voor anderen zal het kantelsysteem juister aanvoelen. Wat uw voorkeur ook is, we zijn altijd in de buurt om u te helpen.

Bekijk alle fauteuils

Ontworpen voor smaak en plezier


Onze eetstoelencollectie is geheel uniek als het aankomt op comfort en ontwerp.  Ons dynamische schuim maakt het verschil. Dit materiaal is de reden dat onze stoelen hun vorm en flexibiliteit jarenlang behouden. Wij hebben een breed scala aan beschikbare stoffen en kleuren. Het zijn stoelen voor ieder huis, of je nu houdt van neutrale tinten of levendige kleuren. Je vindt gegarandeerd stoelen die bij jouw smaak passen en niet misstaan in jouw keuken of eetkamer.

Ontdek alle eetstoelen

Geef je huidige interieur niew elan 


Kebe-loungestoelen zijn gemaakt voor het leven en zijn niet alleen comfortabel maar ook zeer bestendig.  Ze zullen getuige zijn van vele speciale momenten in je leven terwijl ze er altijd zo elgant en gezellig uit blijven zien als op de dag dat je ze kocht. Een goed geplaatste, prachtig ontworpen stoel brengt harmonie in de ruimte en kan een onderwerp van gesprek vormen met je gasten. Creëer de zo gewilde comfortabele sfeer in je huis!

Ontdek Alle Loungestoelen

Wanneer je droomt van de ideale loungeplek

Bekijk al onze loungestoelen en vind degene die perfect bij jou past. Deze stoelen zullen getuige zijn van vele speciale momenten in je leven terwijl ze er altijd zo uit blijven zien als op de eerste dag.

Ontdek Alle Loungestoelen

Voor al onze stoelen geldt 10 jaar garantie op de dynamische schuimstoffering, de vering en het binnenframe.

keyboard_arrow_up