Vind je ideale sfeer voor jouw interieur

Dynamic Lifestyle fauteuils

Een innovatieve benadering van comfort

Onze Dynamic Lifestyle-collectie is een innovatieve benadering van comfort. Deze fauteuilcollectie beschikt over een gepatenteerd systeem met een uniek glijpad. Wanneer je gaat zitten krijg je het natuurlijke gevoel dat je in de stoel wegzinkt, die met je rug mee kantelt. Je lichaam blijft perfect in balans en het voelt alsof je één wordt met de stoel.

Ontdek Dynamic Lifestyle

Kantelt met de rug mee

Het zitgedeelte is ontworpen om je gewicht comfortabel te ondersteunen en kan zich goed aan bewegingen aanpassen.  Dankzij het unieke glijpad lijkt het alsof de stoel jouw bewegingen volgt. In combinatie met de roterende basis heb je volledige bewegingsvrijheid terwijl je zit.

 

Veelzijdige aanpassing aan bewegingen

Palma-stoel

De Palma is een briljante combinatie van comfort, functie en stijl. De stoel gaat met je bewegingen mee: wanneer je gaat zitten krijg je het natuurlijke gevoel dat je wegzinkt in de stoel, die met je rug mee kantelt. Je lichaam blijft perfect in balans en het voelt alsof je één wordt met de stoel.

Yani-stoel

Onze Dynamic Lifestyle-collectie is een innovatieve benadering van comfort die beschikt over een gepatenteerd systeem met uniek glijpad. De Yani omvat je lichaam alsof deze op maat gesneden is en beweegt soepel mee terwijl jij ontspannen in je stoel zit.

Vloeiende bewegingen

De unieke mechanisme van het Dyfosit-systeem past zich aan je bewegingen aan zodat je comfortabel zit in een stoel die in perfecte harmonie met je lichaam is. Iedere Dynamic Lifestyle-fauteuil omvat je lichaam alsof deze op maat gesneden is, terwijl jij je onbegrensd en aangenaam ondersteund voelt.

Ontdek Dynamic Lifestyle

De perfecte loungeruimte

In combinatie met ons dynamische schuim dat de perfecte balans is tussen stevigheid en zachtheid, zorgt het ontspanningsmechanisme van Dyfosit niet alleen voor de perfecte loungeplek maar ook voor een vrolijke vibe. De Dynamic Comfort-collectie gaat nog een stap verder dan fijne ondersteuning door de ultieme vreugde van rust en ontspanning te verschaffen.

Wanneer je droomt van de ideale fauteuil

Welke KEBE-fauteuil je aandacht ook trekt, ze bieden allemaal evenveel comfort. Ons dynamische schuim geeft onze stoelen de ideale combinatie van zachtheid en stevigheid voor optimaal comfort.

Bekijk alle fauteuils

Providing a sink-into relief at a moment’s notice, Dynamic Lifestyle recliners contour to your body like a comfortable hug when you need it.

keyboard_arrow_up