Beeld je een nieuw interieur in

Banken

Configureer je droombank


We Wij weten dat je bank niet zomaar een meubel is maar een plek om samen te komen en herinneringen te maken als gezin. Daarom zijn wij erop gericht om banken te maken die niet alleen mooi en functioneel zijn maar ook de perfecte chillplek zijn voor jou en je naasten.

Download Lucca Sofa-catalogus

Download Como Sofa-catalogus

Een plek om te delen met diegenen van wie je het meeste houdt


Een bank is een plek waar je tijd doorbrengt met je naasten. Het is een plek waar gelukkige herinneringen ontstaan. Daarom moet het een meubel zijn waar je absoluut verliefd op bent. Denk aan je droombank. Gebruik onze configurator om de details af te stemmen. Wij doen de rest.

Configureer je bank

 

De dagen dat je hetzelfde moest nemen als alle anderen, die zijn voorbij. De eenvoud van onze Scandinavische designs maakt dat onze handgemaakte meubels naadloos in jouw interieur passen.

 

Meer over banken

Eindeloze mogelijkheden voor het creëren van jouw droomhuis


Onze hoogwaardige banken zijn vervaardigd uit een stevig hardhouten frame en speciaal gestoffeerde kussen. We gebruiken FSC-gecertificeerde materialen in onze productie en en moderne ontwerp en sublieme vakmanschap garanderen een high-end product dat geheel op jouw stijl kan worden afgestemd.

Neem contact met ons op over banken

 

Sinds wij onze eerste stoel produceerden in 1978 zijn we hard blijven werken op zoek naar nieuwe manieren om betere producten te maken die langer meegaan.

keyboard_arrow_up